Winzo Meubelen
Voor alle interieurvragen bel +32(0)11-640559
GRATIS LEVERING & MEENEMEN OUDE RELAX Relaxfauteuil aanbieding Relaxfauteuil Fitform op maat Relaxzetel met opstahulp Vaste relaxfauteuil Fitform maatfauteuil Relaxfauteuil met opstahulp Relaxfauteuil op maat Relax fauteuil met sta-op-hulp Zitcomfort Relax in elke maat Relax op maat Bewegend zitten: FitMotion
Klik op een van de bovenstaande foto's voor meer informatie over het product
  • GRATIS LEVERING & MEENEMEN OUDE RELAX

    Grote keuze in relaxzetels in klassiek-modern-design. Gratis levering en gratis service: meenemen oude relax. Nieuw is de gratis thuisservice van Winzo. Bent u niet in de gelegenheid om onze meubelzaak te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van de thuisservice. Wij geven persoonlijk advies, nemen de maat en presenteren stof- en leerkleuren. Wij werken met vele fabrikanten die gespecialiseerd zijn in goed zitcomfort; er is altijd een relax die bij u past. Bel gerust voor een afspraak: 0032(0)11-640559 of stuur een mail: info@winzo.be. 

Contactgegevens

 

Winzo Meubelen

Hamonterweg 143
3930 Hamont-Achel, België
Tel: +32 (0)11 64 05 59
E-mail: info@winzo.be

Persoonlijk interieuradvies: online & telefonisch

Contact:

Tel.+32(0)11640559

Routebeschrijving
 

Openingstijden

Ivm coronavirus is onze winkel in Achel op dit moment gesloten. Voor alle informatie en bestellingen van thuis uit zijn wij bereikbaar: telefonisch(+32(0)11640559) en per mail (info@winzo.be). Bij bestelling  vanuit uw huis geniet u gratis levering.  
Wij staan voor u klaar met compleet woon- en slaapadvies en wensen u allen een goede gezondheid.  
   
   
   
   
   

 

 

Zit-, slaap- en interieuradvies!
Nieuwsbrief